Найромантичніша дата у році – День святого Валентина

Опубліковано:
14 Лютого, 2019

Якийсь дивний міф пролітає мимоволі – 14 лютого святкують тільки молоді закохані пари. Та хіба це так? У справжньої любові немає віку і статусів. А провести такий день разом є одним з основних та найважливіших подарунків.

Кожен сприймає цю подію по – різному: хтось скептично хмикає і вже з принципу не визнає зарубіжне свято, хтось просто відривається в клубі, забуваючи про всі умовності й своє бажання прожити з однією людиною все життя, а хтось готує грандіозний або ж дуже простий, але милий подарунок для своєї другої половинки. В цей день, як ніколи маємо можливість продемонструвати найтепліші емоції та щирі почуття.

null

Не знаєте, як порадувати свою другу половину на День всіх закоханих?

Звичайно, тут все залежить від погоди й ваших уподобань – любите ви «повний релакс» на дивані або вважаєте за краще відпочивати активно. Надаєте перевагу романтиці чи практичності?

Ми підготували для вас підбірку найкращих пропозицій, щоб відзначити та відсвяткувати день усіх закоханих, яка буде корисна як парам, так й індивідуально кожному, хто сьогодні воліє побути наодинці.

1. Романтична вечеря

Ідея вже не нова, але можна зробити її для вас особливою. Відвідайте улюблений ресторан, кафе чи навіть паб. А ще можна спробувати кухню, яку ніколи не пробували. Зробіть те, що буде приємно та допоможе потішити смакові рецептори обох. Адже теплі розмови, смачна їжа та разом проведений час зроблять своє, а особливо коли вечеря у романтичній атмосфері.

2. Культурна програма

Виставки, театр, філармонія – все це заклади, які, зазвичай,  рідко вписуються у графік. Інколи варто замінити звичайне проводження часу на щось цікаве та особливе. Враження залишаться яскраві. Точно дізнаєтесь багато нового та культурно збагатитесь. Щось нове завжди додає полум’я. Як варіант, відвідайте якийсь гумористичний фестиваль.

3. Концерт

Музика завжди була символом справжнього кохання та проявом великих почуттів. Якщо ви любителі справжньої музики, то не полінуйтесь і промоніторте афіші концертів, що відбуватимуться у вашому місті чи навіть околицях. Прослуховування живої  музики приносить неймовірні емоції, особливо, якщо це улюблений виконавець чи гурт.

4. Караоке

Відмінний вибір для пар, які хочуть весело провести День святого Валентина. В досить неформальній, але точно дуже теплій атмосфері зможете чудово відсвяткувати, наспіватись досхочу та повеселитись. Не соромтесь виконувати свої улюблені пісні в мікрофон, просто розслабтеся – цей вечір тільки для вас двох, забудьте про інших!

null

5. Дискотека

Для багатьох найкращим способом відсвяткувати День всіх закоханих є якраз – таки похід в який – небудь модний клуб, де можна випити, потанцювати та насолодитися нічним життям. Можна навіть не обмежуватися якимось одним клубом, а побувати на декількох різних вечірках. Якщо ви і ваша половинка любите танцювати й отримуєте величезне задоволення від красивого руху тіла під музику, то це відмінна ідея для святкування.

6. Кіно

Традиційний похід у кіно ніколи не буде зайвим. Афіші киплять анонсами нових стрічок, а особливо романтичних комедій. Дві години проведеного разом часу, емоції, жарти, сміх позитивно вплинуть та принесуть гармонію у вашу пару. Приємний післясмак від перегляду точно залишиться, тому не виключайте цього варіанту.

7. SPA

Сауна, масаж, джакузі, ароматерапія чи інші spa – процедури відвернуть вас від повсякденних турбот, точно принесуть задоволення і налаштують на День закоханих. Дайте своєму тілу і розуму просто розслабитися. Після таких сеансів ви відчуєте себе оновленими, свіжими та повними сил, а також отримаєте насолоду, спостерігаючи за тим, як ваша половинка релаксує. Можете додати плавання чи аквапарк.

8. Активний відпочинок

Спортивне дозвілля зміцнить ваші стосунки, а  фізична активність сприяє виробленню гормону щастя.. Зимова пора також дивує своєю красою та можливістю проводити час на вулиці. Будь – який вид активності: санки, ковзани, лижі, сноуборд чи навіть гра в сніжки принесуть позитивні емоції обом.

null

9. Екстрим

Багато пар, які вже досить давно разом, часто говорять про те, що часом варто буквально «струшувати» свої відносини й пробувати щось дуже екстремальне разом. Подейкують також, що такі речі виробляють «викид» дуже потужної дози афродизіаків, що у свою чергу по – своєму впливає на відносини. Можна обрати що завгодно: банджі – джампінг, стрибок із парашутом, екстремальне водіння та інше.

10. Верхова їзда

Катання на конях завжди було неймовірно захопливим і цікавим заняттям, особливо, якщо ви ніколи не робили цього раніше. До речі, принца на коні, який має намір відвезти свою дівчину в справжнісіньку казку ще ніхто не скасовував. Таке побачення запам’ятається надовго, вийде неймовірно захопливим, веселим та по – своєму особливим.

11. Фотосесія

Подаруйте собі емоції та пам’ятні фото в альбом. Ви можете зробити це самотужки вдома або ж замовити справжню професійну фотосесію. Відчуйте себе моделями чи просто повеселіться разом. Не обмежуйте свою фантазію, придумайте цікаві образи для двох. З найкращих фото можна зробити колаж або надрукувати їх в якості прикраси для вашої квартири.

12. Політ на повітряній кулі

Це дуже весела і романтична ідея, під час якої ви зможете помилуватися чарівними краєвидами місцевості, випробувати «гострі» відчуття від польоту, а також поєднати все це з обіймами та поцілунками у відкритому небі. Погодьтесь, це романтично й екстремально  водночас. Тільки не забувайте про теплий одяг, нагорі може бути досить холодно.

null

13. Вертолітна екскурсія

Цей варіант еквівалентний польоту на повітряній кулі, однак, він по – своєму вразить і запам’ятається дійсно надовго. Це трохи дороге задоволення, але якщо ви хочете справді здивувати свою половинку, то це ідеальний варіант. Затамувавши подих ви будете насолоджуватись кожною хвилиною в повітрі, і ця екскурсія точно стане темою для багатьох розмов вечорами.

14. Спільна подорож

Ідеально, якщо вдасться вирватися на День Валентина кудись в подорож. Варто обдумати погодні умови для поїздки. У вас буде багато часу на розмови. Навіть спільно проведений час в дорозі буде приємний обом. А ще, ви зможете ділитись враженнями один із одним, не важливо релакс на морі це чи екстремальний похід у гори.

15. Поїздка по нічному місту

Красиво одягніться, візьміть своє авто або ж орендуйте на ніч і вирушайте на зустріч щастю. Адже найкрасивіший час доби – ніч. Ввімкніть гарну романтичну музику та огляньте своє чудове місто під світло ліхтарів, а ще особливіше, зоряного неба. Можете зробити невеличку зупинку десь на набережній міста та організувати невеличкий пікнік. Все буде, як у фільмі.

16. Перше побачення

Згадувати яскравий початок відносин дуже приємно, а ще краще пережити все це заново. Ви можете не просто уявити, а розіграти зі своєю другою половиною ваше перше побачення або момент знайомства. Пройдіться по тих вулицях, де вперше поцілувалися, замовте ті ж самі напої чи страви в кафе, пригадайте всі деталі: одяг, музику, навіть слова, що говорили.

null

17. Мрії збуваються

Чому б не зробити це свято ще більш особливим? Почніть у цей день виконувати заповітні мрії. Зробіть в цей вечір те, про що мріяли вже дуже давно! Це може бути що завгодно: стрибок з мосту, політ в аеродинамічній трубі або катання на слонах. Це може бути найбожевільніша ідея, але ви про неї пам’ятатимете дуже довго. Спробувавши раз, ви захочете повторити всі ці речі знову, хоча до цього про це тільки мріяли.

18. Квест

Це цікавий варіант, який можна використовувати взагалі всюди: вдома, на вулиці і навіть у торговому центрі. Гра стає цікавою навіть на стадії продумування: для вказівок можна використовувати загадки з ваших спільних спогадів і випадків з життя – простір для фантазії просто неосяжний. В результаті задоволення отримають всі – сама гра вже стане подарунком.

19. Вечір на двох

Якщо ви не любите виходити в люди і вам подобається просто сидіти вдома, в цьому немає нічого поганого, кожен розслабляється так, як хоче й може. А особливо, якщо ви двоє отримуєте від цього задоволення, чому б таким чином не відсвяткувати День святого Валентина? Прикрасьте свою оселю та надайте вечору романтичної тематики. Декор, свічки, приглушене світло, музика, можна навіть додати пелюстків троянд чи запалити аромалампу. Разом приготуйте спільну вечерю та приділіть час один одному. Прийміть ванну, зробіть масаж або влаштуйте домашній кіносеанс.

20. Узаконьте свої стосунки

День Валентина – це свято, у яке все стає можливо. Тому, стати чоловіком і дружиною сьогодні неймовірно легко. Якщо ви давно мріяли стати нарешті офіційною парою, маєте унікальний шанс в році. Можна організувати ціле таємне весілля і зробити сюрприз своїй половинці. Або ж зробити цей день тільки вашим, створивши справжню сім’ю.

null

Погодьтесь, що коли, як не сьогодні, можна випробувати почуття на міцність, добавити перчинки у стосунки, та насолодитись один одним сповна. Зробіть щось приємне собі та своїй другій половинці. Обирайте те, що найбільше припало вам до душі та подаруйте собі та коханій людині справжній вир позитивних емоцій і почуттів, адже вони – безцінні!

У щільному графіку рідко знаходиться час на цікаве проведення часу і навіть звичайна прогулянка стає розкішшю. Я згідна з твердженням деяких скептиків про те, що свято Валентина – не єдиний день в році, в якому ви повинні показувати один одному свою любов. Тому не чекайте особливої дати у календарі, а робіть приємності кожного дня.

Юлія Сиротюк, студентка Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день валентина, #кохання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: