На Тернопільщині солдат нацгвардії відбив селезінку товаришу по службі

13.02.2019 22:43   Джерело: Реально
Опубліковано : Новини Тернопілля

11 лютого 2019 року Личаківський районний суд м. Львова обрав старшому солдату військової частини Національної гвардії України, що на Тернопільщині, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив можливість внесення застави – 115 тис грн., - пише Реально.

Зазначимо, в ході досудового розслідування встановлено, що вказаний військовослужбовець у грудні минулого року завдавав стрільцю-радіотелефоністу цієї ж військової частини неодноразові побої. У подальшому, через нанесення чисельних ударів спричинив солдату-співслужбовцю тяжке тілесне ушкодження, що призвело до втрати останнім органу – селезінки.

Окрім того, правопорушнику-військовослужбовцю повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 та ч. 3 ст. 406 КК України. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Реально  

Коментарі