На Тернопільщині Міністерство оборони України завершує здійснювати грошові виплати резервістам, які служать за контрактом у військовому резерві

Опубліковано:
13 Лютого, 2019

Тернопільський обласний військовий комісаріат закінчує здійснювати нарахування коштів на карткові рахунки резервістів, які уклали контракт на проходження військової служби у резерві. Про це повідомив заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділу Тернопільського облвійськкомату підполковник Микола Бойко. За його словами, виплати здійснюються тим резервістам-контрактникам, які у минулому році брали участь у навчальних зборах.

– Грошову винагороду виплачується резервістам у відповідності із військовим званням за результатами виконання минулорічної програми підготовки. Служба у резерві – це майже єдина можливість одночасно будувати цивільну та військову кар’єру, адже громадянин, який підписує такий вид контракту продовжує працювати на своїй цивільній роботі та лише у певні періоди залучається до участі в усіх значущих заходах бойової підготовки, – зазначив підполковник Микола Бойко.

Слід відзначити, що резервісти, які уклали контракт на проходження служби у резерві призивалися минулого року на навчальні збори лише до своєї військової частини та на свої посади. Під час проходження служби резервісту гарантується відповідний соціальний пакет, можливість кар’єрного зростання по службі і отримання чергових військових звань.

На Тернопільщині зараз налічується понад 100 резервістів, які уклали контракт з Міністерством оборони на проходження військової служби у резерві.

Василь Лабай

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виплата, #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #резервіст, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: