Сюрприз для тернопільських діток підготували жителі Канади та США

Опубліковано:
12 Лютого, 2019

Більше 100 тернопільських дітей військовослужбовців та учасників бойових дій отримали подарунки в рамках акції “Теплом зігріємо серця”. Підготували сюрприз їхні однолітки з Канади та Америки. А зібрали та передали їх учасники Спілки Української Молоді, – пише Файне місто.

Отримати подарунок від родин із закордону прийшов Владислав Мацьків з мамою Ольгою. Хлопцеві дуже цікаво, що підготували йому в подарунок родини з Канади та Америки. Очікує, що це будуть цукерки та іграшки.

Владислав каже, пишається мамою. Подарунок отримує саме завдяки тому, що вона 2 роки провела на Сході. Там захищала Україну. А сама пані Оля каже, приємно, що її родину пам’ятають.

Подарунки для дітей Тернопільщини передали від юних українців діаспори. Їх готували ровесникам з Тернополя. Відтак до допомоги долучились охочі з різних куточків світу. Речі підбирали індивідуально, приблизно однієї вартості. А отримали тернопільські діти 120 наплічників та інші речі. Більшість пакунків – іменні.

Головна мета акції – привернути увагу до подій в Україні та залучити до допомоги й діаспору. Такий подарунок, каже голова Тернопільського осередку СУМ Леся Голик несе не лише матеріальну цінність, а й духовну.
“Ми хочемо охопити усіх потребуючих з Тернопільської області. На це йде багато сил та ресурсів. Тому щороку ми намагаємось охопити від 100 до 300 дітей Тернопільщини”, каже Леся Голик.

Акція “Теплом зігріємо серця” відбувається 5 рік поспіль. Вона об’єднує членів Спілки Української Молоді з 12 країн світу.

Тетяна Муран, Тарас Троян

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #США, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: