Юлія Тимошенко: «Повинна розпочатись епоха перемог»

12.02.2019 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Під час робочого візиту на Тернопільщину лідер Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» зустрілася з медіаспільнотою області. Також відбулися віча в Козовій та Збаражі й зустріч із мешканцями Монастириської.

Під час бесіди з журналістами Юлія Тимошенко розповіла про виклики, які нині постали перед Україною і кожним її громадянином, озвучила свої пропозиції щодо розв’язання нагальних проблем у державі. Політик акцентувала увагу на важливості існування незалежних, неупереджених ЗМІ, їх об’єктивної роботи, особливо — в час виборів.

 — У нас вибори перетворюються на лотерею: чи ми витягнули гарний білет на п’ять років, чи поганий, — зауважила Юлія Тимошенко. — В результаті маємо, що оця абсолютна влада або нівечить наші життя, або ні. Це треба поміняти. Адже у світі покладаються на таку форму правління країною, де є баланс, противага і водночас можливість об’єднати зусилля довкола розбудови держави. В нашій державі епоха стагнації, руйнації і безладу повинна закінчитись, а розпочатись епоха становлення, процвітання, перемог, миру, економічного зростання і щастя наших людей. І я в це вірю!

Опісля лідер «Батьківщини» відвідала Козову та Збараж. Тут на головних площах районних центрів зібралася не одна тисяча людей, які прийшли на зустріч із Юлією Тимошенко.

Звернувшись до учасників віча, політик закликала вшанувати хвилиною мовчання пам'ять бійців, які віддали своє життя за мир і суверенітет України. Опісля запросила присутніх до спільної молитви на бійців, які нині на передовій.

— Коли ми маємо можливість бути зі своїми дітьми, вони там, на фронті, в окопах, у надтяжких умовах, — наголосила Юлія Тимошенко, — під обстрілами, перед загрозами життю, в полоні, де терплять знущання окупантів. Хочу, щоб вони повернулися здоровими й живими додому, до своїх дітей, родин, батьків.

Опісля лідер партії поділилася з планом розбудови України, над яким не один рік працювала команда фахівців. Нині, за словами політка, настав час, щоб реалізувати всі ці напрацювання і розбудувати державу, в якій кожен громадянин відчуватиме себе потрібним і захищеним.

Підтримати Юлію Тимошенко на сцену вийшли бійці АТО, кіборги, волонтери й усі, хто нині прикладає максимум зусиль для наближення миру в державі.

На Збаражчині та у Монастириську лідер «Батьківщини» помолилася з людьми за Україну та проведення чесних виборів. Участь у спільній молитві взяли представники Української Православної церкви.

null

 

null

 

null

 

null

К. ВЕРБІВСЬКА «Вільне життя+»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі