Юлія Тимошенко зустрілася з редакторами та журналістами місцевих ЗМІ Тернопільщини

Опубліковано:
12 Лютого, 2019

Сьогодні 12 лютого лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко перебуває з робочим візитом на Тернопільщині.

Юлія Володимирівна вже провела зустріч з представниками ЗМІ, де обговорили  сьогоднішній стан речей у країні. Лідер партії відповіла на запитання журналістів про ціну на газ, зміни до Конституції та перспектив виборчої системи в Україні. Тимошенко окреслила конкретні справи , які допоможуть  Україні вийти з економічної кризи.

«Епоха стагнації, руйнації і безладу повинна закінчитись, а розпочатись епоха становлення, процвітання, перемог, миру, економічного зростання і щастя наших людей. І я в це вірю!» – наголосила лідер партії.

Також на зустрічі із представниками ЗМІ Юлія Тимошенко озвучила  головні пріоритети свого Нового курсу – це мир та безпека, а також добробут українців, та розвиток освіти та науки.

Серед актуальних тем обговорювали – забезпечення українців доступним житлом, а також зниження ціни на газ, ну і проведення чесних та демократичних виборів.

«Ми переглянемо фінансово-кредитну політику держави і це допоможе розв’язати житлову проблему багатьох українців, – наголосила Юлія Тимошенко».

Юлія Тимошенко подякувала журналістам за правдивість та неупередженість і закликала представників тернопільських ЗМІ й надалі залишатися справжніми «острівцями свободи слова» в державі.

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #журналіст, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: