У Кременці через відсутність контейнерів сміттєвий колапс

Опубліковано:
11 Лютого, 2019

Кременчани змушені робити сміттєзвалища через відсутність контейнерів. Причиною цього стало розірвання договору між міською радою та підприємством «Катруб», яке було зобов’язане збирати, вивозити й утилізувати сміття, – пише Доба.

 За словами заступника міського голови Володимира Шевчука, договір розірвали 1 лютого з вини підприємства “Катруб”, яке часто не виконувало його умови. Він запевняє, що найближчим часом в міськраді оголосять конкурс на вивезення відходів та почнуть закупку техніки і контейнерів. Поки ситуація не вирішиться, жителям міста радять складати сміття у місцях, де раніше були майданчики з контейнерами – відходи будуть вивозити комунальні служби міської ради пише Медіатор.

У зверненні в соцмережі Директор ПП “Катруб” Богдан Буртак зазначає, що його пропозиції міською радою не були враховані, тому ПП “Катруб” припинив діяльність і забрав сміттєві контейнери з майданчиків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: