18 лютого у Тернополі вшанують загиблих учасників Революції Гідності

11.02.2019 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Тернополяни, аби вшанувати Героїв Небесної Сотні, витинатимуть паперових ангелів, запалять лампадки у «Сквері волонтерів» та молитимуться за душі загиблих, за мир в Україні біля пам`ятника Небесній сотні на площі Героїв Євромайдану. Акція «Ангели памяті» - вшанування загиблих учасників Революції Гідності, запланована на  понеділок1 8 лютого, початок об 11 години ранку. Відбуватиметься подія у різних містах одночасно.

Анжеліка Рудницька, ініціатор акції у Тернополі: "Вшанувати тих, хто загинув у боротьбі за свободу, незалежність може кожен. Запрошую школярів, студентів, молодь та громадськість долучитися до акції, виготовити паперових ангелів, а також написати листи підтримки полоненим українським морякам та прийти 18 лютого об 11 год. у  Сквер волонтерів», щоб також розвішати символічних ангелів на місці."

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі