Диво в Тернополі: піп російської церкви зцілився відразу, як від нього пішли журналісти (Фото)

10.02.2019 20:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Церковний конфлікт, який мав місце в Збаразькому районі, поклав на лікарняне ліжко священика російської церкви місцевої парафії. Але не надовго, - пише Терен.

Нагадаємо, скандал розпочався кількома днями раніше. Тоді прихильники УПЦ МП повідомили, ніби їх та священика побили невідомі та правоохоронці. Останні, у свою чергу, заяву спростували та розповіли офіційну версію.

За словами отця Стефана Балана, під час інциденту йому пошкодили палець та нанесли інші тілесні ушкодження, які поклали його на лікарняне ліжко.

7 лютого, за результатами інтерв’ю з отцем, який свою ситуацію описував, перебуваючи в лікувальному закладі, на сайті «Союзу Православних журналістів» вийшов обширний матеріал про події в селі Гніздичне Збаразького району.

А вже 8 лютого отець Стефан живий та здоровий, щоправда, ще з перебинтованим пальцем, вільно гуляє Тернополем та насолоджується краєвидами нашого міста.

Відповідне фото в редакцію «Терену» надіслали читачі сайту.

«Воістину чудотворна медицина в Тернополі», – подумали ми, готуючи цей матеріал до публікації.

«І сказав я йому: встань і йди. Він встав і пішов», – так би мав звучати коментар головного лікаря лікарні, де так дивно зцілився нібито побитий отець російської церкви.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі