Кандидат у президенти України Валентин Наливайченко приєднався до Антикорупційного порядку денного

Опубліковано:
9 Лютого, 2019

Лілер Руху «Справедливість», кандидат у президенти України Валентин Наливайченко приєднався до Антикорупційного порядку денного. Про це він заявив під час зустрічі з представниками цієї ініціативи, що об’єднує 23 антикорупційні громадські організації.

Валентин Наливайченко підтримав усі чотири пункти Антикорупційного порядку денного, зокрема щодо повного перезавантаження Національного Агентства з питань запобігання корупціі (НАЗК), оновлення його складу шляхом проведення відкритих конкурсів.

Він також висловився за радикальну реформу Служби безпеки України (СБУ), яка передбачає позбавлення її невластивих функцій та зосередження на контррозвідувальній і антитерористичній діяльності.

На думку Наливайченка, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) має бути виведена зі складу Генеральної прокуратури, а Національне Антикорупційне Бюро України України (НАБУ) одержати розширені повноваження і тезнічні ресурси.

Валентин Наливайченко пообіцяв запустити роботу Антикорупційного суду одразу після обрання Президентом України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кандидат, #наливайченко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: