Апостол застеріг підприємців від участі у злочинних схемах під час виборів

08.02.2019 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Радник міністра МВС, член координаційного штабу МВС щодо порушення на виборах Михайло Апостол застеріг підприємців від участі у злочинних схемах, які застосовують під час виборчого процесу.

Про це Апостол написав на своїй сторінці у соцмережі.

«Перебуваю з робочими візитами у різних регіонах України, спілкуюся з правоохоронцями, громадськими активістами, підприємцями... Так ось, розповідають мені «цікаві» історії про те, як на місцях деякі учасники виборчого процесу звертаються до підприємців з пропозицією та «просьбою» підключитися до фінансування передвиборчої агітації (друк рекламної продукції, виготовлення фото- та відеореклами та покриття інших витрат) в обмін на майбутні преференції після виграшу кандидата», - розповів він.

 

Михайло Апостол, який працює у складі спеціальної робочої групи МВС щодо моніторингу законності виборчого процесу, пояснив, чим загрожує підприємцям згода на такі пропозиції.

«Якщо ви погодитеся на подібні пропозиції, ви одночасно стаєте співучасником злочину, передбаченого статтею 160 Кримінального кодексу України - Підкуп виборця», - зазначив радник глави МВС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі