15-річна чемпіонка світу з танців родом з Тернопільщини (Фото)

06.02.2019 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

15-річна чортківчанка Софія Мельничук у свої 15 років підкорила Всеукраїнські чемпіонати зі спортивного танцю, європейські, та навіть світові, повідомляють на сторінці у фейсбуці Чортківської міської ради.

Дівчина також отримує степендію Чортківського міського голови. 1000 гривень кожного місяця.

Софія є ученицею 10-го класу Чортківської гімназії ім. М.Шашкевича.

Займатися танцями (стиль – диско, диско-слоу) дівчина почала ще з чотирьох років. Вже у 9 років виграла свій пергий чемпіонат України. Далі – чемпіонат Північної Європи в Естонії. Решта перемог не заставили себе довго чекати.

Найбільшою рідястю дівчини є перемога на чемпіонаті світу у Чехії.

"Софія впевнена – хоче пов’язати своє життя із хореографією. Для цього щоденно тренується: двічі на тиждень сама, ще три тренування – у гуртку «Real Dance». Фактично кожних вихідних їздить на майстер-класи у Тернопіль, бо вчитися ніколи не пізно.

У школі дівчина вчиться на відмінно, найбільше цікавиться історією та географією. Зізнається, що найгірше дається математика.

Своїм успіхам Софія дуже завдячує батькам, бо вони ще змалечку заохочували її хобі. І тато, і мама її дуже підтримують, адже і їздити на змагання, і систематично шити костюми для виступів – зараз задоволення недешеве.

Розпорядок дня у 15-річної Софії недитячий. Вранці на уроки, які закінчуються о третій. Далі – репетитори, після того – тренування, а деколи і два. Тож зазвичай дівчина повертається додому не раніше дев’ятої вечора, а деколи – ще пізніше." - йдеться у пості.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі