Біля Тернополя – вбивство напідпитку

05.02.2019 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Вбивство у селі Біла розслідують тернопільські правоохоронці. Там чоловік із мисливської рушниці застрелив свого товариша.

Близько 18:30 місцеві жителі почули постріли у лісосмузі та викликали поліцію. Правоохоронці знайшли чоловіка з вогнепальним пораненням голови, інший намагався втекти, та його затримали. Це 28-річний місцевий житель. Він перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Виявилось, що напередодні нещастя чоловіки разом розпивали спиртне у будинку білівчанина. Тоді вирішили постріляти. На місці поліцейсьі знайшли чотири гільзи. Власник зброї тричі вистрелив у напрямук лісу, а четверта куля влучила у голову його товаршу. За словами слідчих, останній постріл чоловік здійснив з близької відстані. Загиблий - житель Івано-Франківської області 1982 року народження.

Після того, як поцілив у знайомого, чоловік протягнув його метрів тридцять в бік лісу, а рушницю заховав, прикопавши снігом. Лише після цього повідомив про подію у швидку допомогу.

Зловмисника затримали, проте жодних показів він не дає. Дозвіл на зброю молодик має. Йому інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі