У Ланівцях «освітня» революція: батьківський комітет оголосив бойкот, діти не йдуть до школи (Фото)

05.02.2019 17:31   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Ми вже повідомляли, що у п’ятницю 1 лютого керівництво Лановецької ОТГ прийняло рішення про звільнення з роботи директора Лановецької школи №1 Онищука О.О.

В групі Моя Лановеччинао читачі шукали істину, що ж такого крамольного зробив директор, щоб посеред навчального року залишити найбільшу школу в районі без керівника? Припускали, що приводом стало те, що від шкільної системи опалювалося приміщення, яке належить районній раді. Тобто тратились гроші Лановецької громади, а Лановецька районна рада за це не платила.

Сьогодні, 5 лютого, люди збралися на площі перед Лановецькою міською радою. Було багато батьків та вчителів, просили відмінити наказ про неправомірне звільнення, адже за час роботи директор зарекомендував себе з найкращої сторони, але мерія була непохитної. Про це повідомляють учасники дійства.

Всіх обурило, що голова громади вперто відстоює свою позицію і не чує людей. Начальник відділу освіти, яка підписала наказ, не сказала присутнім жодного слова.

Батьківський комітет оголосив бойкот, діти до школи завтра не йдуть.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі