На Чортківщині до оскаженілої корови викликали поліцію

05.02.2019 08:43   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Василькові, що на Чортківщині, оскаженіла корова поставила на вуха все село. Жителі населеного пункту не змогли впоратись із неконтрольованою твариною, тож звертались і у поліцію, і у Держпродспоживслужбу, - пише Терен.

Як розповіли місцеві жителі, корова раптово почала себе вести неадекватно, норовила то вкусити, то вдарити. Кажуть, сказом могла заразитись від укусу хворої лисиці. Ізолювавши корову в окремому приміщенні, до неї викликали поліцейського. Поліціянт на виклик прийшов, але стріляти у тварину категорично відмовився, бо у таких випадках табельну зброю використовувати заборонено.

Держпродспоживслужба відмовилась приїжджати, мотивуючи це тим, що вони обстежують тільки загиблих тварин. У результаті омертвляти небезпечну корову довелось місцевим жителям. Відібрані біоматеріали відправили для проведення належної експертизи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі