Оформити «євробляху» у Тернополі тепер можна навіть у вихідні

Опубліковано:
5 Лютого, 2019

Транспортний засіб на Тернопільській митниці ДФС нині можна оформити навіть у вихідні дні, – пише Терен.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Нагадаємо, вже 22 лютого завершується пільговий період митного оформлення транспортних засобів на іноземній реєстрації.

– Із метою уникнення небажаних черг під час оформлення транспортних засобів на іноземній реєстрації, пов’язаних із закінченням періодів дії перехідних положень Податкового і Митного кодексів України, на митниці становили графік роботи посадовим особам, які здійснюють митне оформлення автомобілів громадян із понеділка до п’ятниці, включно, з 9.00 до 22.00, а також – у вихідні, – наголошують на митниці.

Фахівці зауважили: закінчується термін пільгового періоду застосування ставки акцизного податку з коефіцієнтом 0,5 для митного оформлення автомобілів на іноземній реєстрації. Після його завершення власники таких авто сплачуватимуть акцизний податок за повною ставкою.

– До того ж, уже 24 травня закінчиться період, після якого при перевищенні строку транзиту або тимчасового ввезення транспортного засобу на іноземній реєстрації більш як на 30 діб власнику такого авто загрожуватиме штраф у розмірі 170 тис. грн або конфіскація транспортного засобу за рішенням суду, – кажуть на митниці.

Тож громадянам, які мають транспортні засоби на іноземній реєстрації, зокрема, так звані «євробляхи», радять не зволікаючи, а користуватися пільгами і ставати законними власниками придбаних автомобілів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #євробляхи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розмитнення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: