У Лановецькому суді відбулося слухання у справі побиття воїна АТО

Опубліковано:
5 Лютого, 2019

На попередньому засіданні, яке відбулось 30 жовтня 2018 року обвинуваченим інкримінували правопорушення, передбачене частиною 2 статті 296 Кримінального Кодексу України. Це хуліганство вчинене групою осіб. За це передбачено 5 років ув’язнення.

Чотирьох осіб, які 28 червня 2017 року побили жителя села Татаринці Лановецького району, учасника бойових дій Олександра Цюха, не ув’язнили. Сьогодні у Лановецькому районному суді відбулося завершальне слухання у справі про обвинувачення Михайла Гінди, Миколи Загаєвського, Віталія Замойського та Вадима Скакуна. Повідомила представник позивача Олександра Цюха, Людмила Петровець.

За її словами, обвинувачених визнали винними у правопорушенні за частиною 2 статті 296 Кримінального Кодексу України – хуліганство вчинене групою осіб. Їх засудили до 3 років позбавлення волі. Але відпустили згідно із «Законом України про амністію 2016 року».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: