3 лютого близько 19-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про те, що по вулиці Морозенка у селі Біла, Тернопільського району, чути постріли.

Екіпажі оперативно вирушив за вказаною адресою. Прибувши на місце події та зв’язавшись з заявником, останній вказав, де саме чув постріли і в якому напрямку потрібно йти. Патрульні, не гаючи ні секунди, почали обстежувати територію лісопосадки. Невдовзі, в лісопосадці, вони виявили тіло чоловіка без будь-яких ознак життя, з вогнепальним пораненням голови, неподалік якого знаходився 28-річний хлопець, який, побачивши інспекторів, кинувся тікати. Патрульні одразу ж наздогнали та затримали особу, яка, ймовірно, причетна до злочину. Пізніше, громадянин у скоєному зізнався. Надалі, в ході огляду місця події, було знайдено рушницю з якої здійснювалися постріли, а також п`ять гільз та шість набоїв.

За попередніми даними, потерпілий разом з підозрюваним, жителем села Біла, розпивали спиртні напої у будинку. Продовжили “святкування” в лісопосадці села.

Як стало відомо, власник зброї тричі вистрілив у напрямку лісу, а четверта куля влучила у голову. Слідчі кажуть, що фатальний постріл був здійснений з близької відстані.

При огляді місця події з’ясувалося, що підозрюваний після того, як поцілив у знайомого, протягнув його метрів тридцять в бік лісу, а рушницю заховав, прикопавши снігом. Лише після цього повідомив про подію у швидку допомогу.

Що сталося насправді, з’ясовують слідчі. Підозрюваний жодних показів не дає. Дозвіл на зброю він мав.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #зброя, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: