Ольга Шахін взяла участь у створенні Української платформи «Жінки в бізнесі»

Опубліковано:
4 Лютого, 2019

Три десятки успішних жінок України зібралися, аби напрацювати стратегічний документ – Українська платформа «Жінки в бізнесі». Захід відбувся у Вінниці, від Тернопільщини участь взяла Ольга Шахін – підприємець, громадська діячка та меценат.

Як повідомили організатори – Вінницький Клуб Ділових Людей, Українська платформа «Жінки в бізнесі» має на меті об`єднати активних й успішних жінок-підприємниць, представниць жіночих бізнес асоціацій та жінок-менторів задля розвитку й популяризації жіночого підприємництва, обміну досвідом, генерування нових ідей та реалізації спільних проектів.

«Зараз, коли жіночий рух в України отримує нове дихання, важлива максимальна консолідація. Тішить те, що жінки та організації, котрі вони представляють, намагаються не конкурувати між собою, а, навпаки, максимально об’єднуватися для реалізації спільних проектів. Думаю, це найбільш правильний шлях. Адже разом зможемо зробити значно більше, ніж поодинці», – прокоментувала Ольга Шахін участь у заході.

Напрацювання Платформи відбулося у форматі стратегічної сесії та нетворкінгу, експертами виступили Микола Савуляк, голова Клубу Ділових Людей Україна та бізнес-тренер Іван Кульчицький.

Далі, як висловилася Надія Лисецька, голова Вінницького Клубу Діловх людей, –  «ще більш кропітка робота зі структурування. Ставимо амбітні цілі, які обов`язково досягнемо разом».  

Зазначимо, захід проводився за фінансування Уряду Канади, через Фонд сприяння розвитку малих та середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги Проект «Партнерство для розвитку міст» #ПРОМІС/PLEDDG.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #вінниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: