Які ліфти встановлюють у новобудовах команії «Матла»

Опубліковано:
4 Лютого, 2019

Вибір майбутнього помешкання – відповідальна справа, адже кожен із нас хоче жити у квартирі власної мрії. Часто при виборі квартири звертають увагу не лише на саму оселю, але й на ті речі, які є у будинку. Зокрема, більшим попитом користуються ті будинки, де є ліфт.

Як зазначають у будівельній компанії “Матла”, ліфти у новобудовах можуть полегшити життя, або ж навпаки зробити його не комфортним. Тому перед тим, як купувати житло, слід перевірити, чи справний ліфт, у якому він стані та розпитати забудовника більше про фірму, яка його встановлювала.

— Ліфт у будинку — це велика перевага, особливо для тих мешканців, які живуть на верхніх поверхах. Для того ж це велика допомога молодим сім’ям у яких є маленька дитина та старшим людям, яким важко пересуватись самостійно. Проте, є випадки, коли у будинках встановлюють неякісні ліфти. Вони можуть бути шумні, постійно ламатись та створювати дискомфорт мешканцям. Тому при виборі квартири потрібно більш детально дізнатись про ліфт у домі, — зазначили у будівельній компанії. — У будинках компанії “Матла” ми встановлюємо сучасні ліфти фірми “Отіс”. Вони надійні та розроблені відповідно до тенденцій в ліфтовій індустрії. В середньому вони можуть перевозити до 8-ми пасажирів за один раз. Також в комплектацію ліфта включена опція EAR3 – автоматичне доведення кабіни до найближчого поверху при аварійному відключенні електроенергії. І до того ж двері кабіни укомплектовані інфрачервоним фотобар’єром, який перешкоджає їх закриванню на час перебування людини в дверному прорізі.

Додамо, що в сучасних новобудовах будівельної компанії «Матла» створюються всі умови. На території будинків розвинута інфраструктура: аптеки магазини, сфера послуг, безпечні дитячі майданчики. Теплі стіни, підземний паркінг, великий та сучасний дитячий майданчик, місця для відпочинку та прогулянок, ‒  все це чекає власників квартир у новобудовах європейського зразка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #ліфт, #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: