Невтішні підсумки довірливості тернополян

03.02.2019 11:13   Джерело: Тернопіль наживо!
Опубліковано : Новини Тернопілля
До Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки обласного центру. Жінка розповіла, що стала жертвою шахраїв.

За словами потерпілої, на телефон жінки надійшло смс – повідомлення про те, що банківську картку заблоковано. 25-річна заявниця зателефонувала за вказаним номером, слухавку підняв чоловік. Він представився працівником банку. Чоловік розповів, що електронний гаманець тернополянки заблоковано.

Шахрай ввійшовши в довіру жінки, дізнався смс-код, який необхідний був аферистові для здійснення трансакції. Мешканка Тернопілля зрозуміла, що її ошукали, коли з рахунку зняли 11400 гривень. За допомогою одразу звернулась до правоохоронців.

За аналогічною схемою потерпіла й жителька Чортківського району. Як наслідок потерпіла позбулася 30000 гривень.

За фактами шахрайства відрито кримінальні провадження відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до жителів Тернопільського краю, ніколи ні за яких обставин не вірити людям, які телефонують вам на засоби зв’язку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль наживо!  

Коментарі