40 відсотків вартості житла поліцейським компенсовуватиме держава

Опубліковано:
2 Лютого, 2019

Міністерство внутрішніх справ запропонувало працівникам правоохоронних органів нову програму фінансового лізингу. За словами начальника відділу забезпечення житлом ГУНП в Тернопільській області Мирослава Драгана, поліцейські або особи рядового чи начальницького складу служби цивільного захисту зможуть укласти з державною іпотечною установою договори на умовах компенсації частини лізингових платежів. Працівники поліції сплачуватимуть лише 60 відсотків вартості свого житла, а інші 40 відсотків компенсує МВС. 

Для отримання житла необхідно перебувати на обліку щодо поліпшення житлових умов, мати вислугу не менше 2-х років та не менше 5-ти років до виходу на пенсію. Правоохоронець повинен подати заявку на житло, надати документи та укласти договір. Сума відшкодування буде залежати від стажу роботи та складу родини. Маючи вислугу від 5 до 10 років, щомісячний платіж зменшуватиметься на 10 відсотків, від 10-15 років — на 20 відсотків, від 15 років — на 30 відсотків. Правоохоронці, які мають дітей, платіж зменшуватимуть ще на 5 відсотків за кожну дитину.

Термін дії таких договорів становить від 5 до 20 років, а сума щомісячної виплати не буде перевищувати 25 відсотків від грошового забезпечення правоохоронця.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: