Вихованки бережанського гуртка «Екологічна стилістика» перемогли у Всеукраїнському конкурсі «Моя країна – Україна! – 2018»

Опубліковано:
2 Лютого, 2019

Вихованки бережанського гуртка “Екологічна стилістика” перемогли у Всеукраїнському конкурсі “Моя країна – Україна! – 2018”. Про це повдомялють у групі «Береж Інфо» у Facebook:

«9 перемог на Всеукраїнському фотоконкурсі “Моя країна – Україна!” 2018У фіналі всеукраїнського конкурсу за 2018 р., що відбувся у Національному еколого-натуралістичному центрі у м. Київ переможницями стали вихованки гуртка “Екологічна стилістика” ЦДЮТ м. Бережани (кер. гуртка: Х. Б. Димашевська), учениці Бережанської школи-гімназії з наступними результатами:

-Дипломами І степеня у номінації “Жанрове фото” нагороджені: Середа Карина – 99 балів, Середа Яна – 98 б., Гурко Христина – 95 б., Цапок Дарія – 93 б.;

-у номінації “Репортажний портрет” всі 100 балів здобули Лідія Герасимів та Дарія Цапок;

-2 дипломи ІІ ступеня у номінації “Живий світ” – Дарія Цапок;

-Диплом ІІ ступеня у номінації “Пейзаж” з фотографією бережанського ставу нагороджена Даніела Чавес Гонсалес», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стилістика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: