Аваков на колегії МВС: Видача виборчого бюлетеня на ім’я громадянина, що перебуває за кордоном, – це в’язниця одразу

Опубліковано:
2 Лютого, 2019

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликає своїх підлеглих жорстко реагувати на можливі фальсифікації під час призначених на 31 березня виборів глави держави, пов’язані з голосуванням на Західній Україні замість громадянина, який працює за кордоном.

Під час колегії МВС України в понеділок у Києві А.Аваков повідомив, що однією з потенційних небезпек фальсифікації результатів виборів може бути така ситуація: “Голосування на місцях, у невеликих населених пунктах Західної України замість осіб, які нині працюють за кордоном”.

“Я звертаю увагу кожного з присутніх поліцейських і прикордонників, що людина, яка видала бюлетень родичу або знайомому… а у нас буде довідка з прикордонної служби, що ця людина була (у зазначений час – ІФ) за кордоном, а навпроти прізвища є підроблений підпис і видано бюлетень – це кримінальна справа, яка доводиться за три секунди, це в’язниця одразу”, – заявив міністр.

Голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал запевнив міністра, що візьме на контроль це питання і вживе всіх заходів для недопущення таких злочинів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аваков, #бюлетень
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: