«Сила ручки»: В Україні придумали оригінальний спосіб як підробити бюлетені (Відео)

Опубліковано:
31 Січня, 2019

Ззовні це звичайна кулькова ручка, яка нічим не вирізняється від сотень інших. Але вся таємниця  у її чорнилі. На відео демонструють як чорнило зникає з білого аркуша.

Переглянути відео.

Чоловік шістьма ручками виводить зигзаги на папері. Ніби нічого особливого. А потім чоловік запалює запальничку і водить акуратно під аркушем. І тут стається «диво» напис зникає. Папір залишається «незайманим», наче ніхто не писав на ньому кілька хвилин тому.

Так само, ймовірно, буде і з виборчими бюлетенями. Недобросовісні голови комісії можуть ставити такі ручки у виборчі кабінки. А потім – вуаля і позначку, яку поставив виборець, випалять запальничою і проголосують за потрібного кандидата…

Тож, щоб ваш голос був врахований і ніхто не зміг сфальсифікувати, йдучи  на виборчу дільницю, прихопіть ручку з дому, це буде надійніше.

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: