Чортківське масло визнали одним з найякісніших в Україні

Опубліковано:
31 Січня, 2019

Київський центр експертиз «ТЕСТ» провів у січні дослідження 29 марок українського і білоруського вершкового масла. Лише дев’ять типів продукції виявилися справжнім вершковим маслом, всі інші – фальсифікатом. З дев’яти підприємств, які виготовляють справжнє масло, одне – у Чорткові, – пише chortkiv.city

Виходить, що майже 70% продукції, що продається під виглядом вершкового масла, це фальсифікат. Також варто відмітити, що чим масло дешевше, тим більша ймовірність купити підробку.

До справжнього масла, окрім «Чорткіського» вагового, також віднесли продукцію марок «Волошкове поле», «Галичина», «Здорово», «Молокія» (теж представник Тернопільщини), «Полтавський смак», «Попільнянське», «Радимо», «Харківське».

Згідно з законодавством України, додавати будь-які жири, крім молочного, в вершкове масло не можна. Якщо продукт випускається з іншими жирами, то це вже спред або маргарин в залежності від їх кількості.

Нагадаємо, нещодавно «Опілля» запропонувало об’єднатися усім виробникам Тернопільщини та місцевій владі у спільному просуванні місцевої продукції на українському ринку під спільним брендом «Купуй Тернопільське!» Про це заявив директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка, посилаючись на успішний досвід економічної діяльності підприємства та інших виробників з Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #масло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рейтинг, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: