«Господар знайшовся!» – загублені собаки вже вдома завдяки соціальним мережам

Опубліковано:
31 Січня, 2019

Повідомлення про загублених собак завжди викликають шквал репостів. А розвинута комунікація між захисниками тварин Тернополя та небайдужими тернополянами швидко допомагає донести інформацію до потрібних людей.

Так усього за декілька днів блукань містом знайшли своїх господарів лабрадор та вівчур на ім’я Герда. Відео з Гердою, яка блукає містом за дві доби набрало 42700 переглядів. Таке повідомлення, як “Герда вже вдома, в теплі з рідними людьми))) Друзі, дякую вам усім, за допомогу та небайдужість!!!” викликало радість у багатьох людей, а написав його автор ролика Влад Кравчук: “Ішов додому, побачив собаку, по поведінці було видно, що вона розгублена, я і зняв її, потім скинув і відео, і фото в фейсбук. Пішли репости. Далі познайомився зі Славіком – цей чоловік думав, що то його пес, і зараз він свого ще не знайшов. Дивно, що люди не те що чіпи, навіть номерки не купляють для своїх псів. Але для Герди все завершилось хеппі ендом.”

Так не тільки шукають господарів для тих, хто загубився, а і для чотирилапих безхатьків, як котів, так і собак, розказує активна учасниця пошуків тернополянка Яна Олійник: “Іноді завдяки соціальним мережам дуже швидко знаходяться власники або загублені тваринки, наприклад, я собаку свого хлопця знайшла за 15 хвилин, Соціальні мережі допомагають нам шукати сім’ї і для безпритульних тварин, як би не соціальні мережі, то б був “гаплик”. Але якщо б в нас запровадили чіпування тварин, хоча би домашніх, ми б взагалі миттєво знаходили господарів. Хоча є категорія людей, які б цього не хотіли. На жаль, тварин продовжують просто вишвирювати на вулицю. Кримінальної чи інакшої відповідальності у наших законах не передбачено. Зараз містом блукає алабай і я вже знаю, що його не загубили… Допомогти з лабрадором мене попросили люди і, на щастя, дівчинка, що його знайшла, мала час побути з ним на вулиці, мерзла, але не залишила. Я дуже радію, коли можу написати “Господар знайшовся!” чи “прилаштована” і не тільки для домашніх, а особливо для безпритульних. Часом шукаємо господарів для породистих тварин, яких за обставинами господарі хочуть прилаштувати у добрі руки”.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: