Модель з Тернополя знялась у рекламі для всесвітньої авіакомпанії (Фото)

30.01.2019 22:43   Джерело: 20 хвилин
Опубліковано : Новини Тернопілля

Соломія Кропельницька - модель родом з Тернополя, яка зараз співпрацює із всесвітньо відомими брендами та підкорює світові подіуми, розповіла про свою історію успіху, - пише 20 хвилин.

Соломія народилась на навчалась у Тернополі. Дівчина закінчила Тернопільську школу № 7, а потім отримала червоний диплом у Тернопільському  національному економічному університеті. Вона - магістр із оподаткування. Але зараз Соломія не працює за спеціальністю, дівчина стала успішною моделлю, співпрацює із професіоналами модельної справи.

Ніколи не мріяла стати моделлю

Початком модельної кар’єри Соломії Кропельницької був тернопільський відбірковий конкурсу краси «Міс Україна 2010», в якому дівчина здобула титул «Міс глядацьких симпатій».  

- Після нього я постійно отримувала пропозиції на різні фотосесії та участь в інших конкурсах, однак не бачила в цьому сенсу, - розповідає Соломія. - Бо робота моделлю в Україні на той час здавалась мені безперспективною, а кожен конкурс і підготовка до нього вимагали затрат часу та зусиль. А ще організатори нерідко пропонували «продати» титул за певну суму, що мені було абсолютно нецікаво.

Тому тернопільська красуня вирішила спробувати свої сили і попрацювати за кордоном. Зізнається, що абсолютно не очікувала на такий успішний результат.

- Я ніколи не мріяла стати моделлю, - каже тернополянка. - Мені просто подобалось фотографуватись, придумувати нові образи для фотосесій і водночас я почувала себе вільно перед камерою.

Співпрацює із всесвітніми брендами

- Чесно кажучи, покази можуть бути досить стресові, - зізнається Соломія. - Дуже часто для того, щоб переодягнутись, у моделі є лічені секунди.Буває, що дизайнерські сукні вагою у 25 кілограм і довжина шлейфу може досягати трьох метрів, при цьому потрібно красиво пройтись і розвернутись.

У Соломії часто буває по декілька зйомок на день, каже, робота моделі - нелегка справа.

  - Одного разу у мене злетів такий шлейф з подіуму і потягнув за собою - втриматись на ногах було неможливо. Це, мабуть, той випадок який мені найбільше запам’ятався, - розповідає дівчина.

Соломія не позиціонує себе як фешн і catwalks модель, вона працює у комерційному напрямку, тобто фото і відео зйомки реклами. Найбільше тернопільська модель у своїй кар’єрі пишається зйомкою для всесвітньовідомих авіаліній “Emirates”.  
Також дівчині доводилось неодноразово працювати з Hermes, Van Cleef and Arpels , Bulgari, Graff, Tory Burch , Carolina Herrera, Emporio Armani , Versace , Swarovski, Sandro і з багатьма іншими.

Бувають зйомки, які тривають 15 годин

- Досить багато людей рахують, що робота моделі це несерйозно, - каже дівчина. - Однак насправді по ту сторону фотографії чи екрану ховається нелегка праця.

Соломія розповідає, що часто доводиться прокидатись о 3-4 ранку і проводити на знімальному майданчику по 12-15 годин.

- Інколи у свій вихідний потрібно з’їздити на п’ять кастингів у різних районах міста, і не факт, що ти отримаєш роботу, - каже Соломія.

А ще розповідає дівчина, що волосся і шкіра постійно зазнають шкоди. Однак у кожній роботі є свої недоліки і переваги, зазначає Соломія.

Знялась у рекламі для всесвітньої авіакомпанії

Минулого року Соломія знялась для реклами авіакомпанії «Emirates”, Кампейн «hello tomorrow “.

- Ця зйомка для мене насправді особлива, бо вона із всесвітнім використанням і її побачить десятки мільйонів користувачів авіаліній Emirates, котрі визнані найкращими у світі, - розповідає модель.

Зйомка тривала протягом двох днів на борту літака у міжнародному аеропорту Dubai.

- Знімальна команда прилетіла з Лондона, моделі з Нью Йорка, Амстердама та Берліна, в цей список вдалось попасти і мені, - каже Соломія. - До цього мені довелось пройти не один кастинг.

Історія з Emirates особлива для дівчини і з іншої причини. Шість років тому в Соломії було бажання насправді політати  з Emirates. І модель їздила на набір, який щорічно проводить рекрутинговий відділ цієї компанії.

- Я пройшла з 200 в 10, а потім завалила останній тест, - каже тернополянка. - На той час це було велике розчарування для мене, але з часом все склалось так, що я рада, що мене тоді не вибрали, бо поразки часто бувають стимулом для чогось нового і кращого.

Робота - стала хобі

Моя робота і є моїм хобі, зазначає дівчина. Вільний час  модель із Тернополя проводить з близькими і друзями, любить подорожувати і відкривати для себе нові місця. Соломія Кропельницька радить усім дівчатам, які мріють досягти успіху у модельній кар’єрі - ніколи не відмовлятись від своїх мрій.

- Насправді немає нічого неможливого, і всі бар’єри і перешкоди тільки у нашій голові, - каже Соломія. - Якщо мрієш стати моделлю, то, скажу правду, зараз це дуже легко. Найголовніше для початку знайти модельне агенство і зробити якісне портфоліо. А все решта залежить лише від твого бажання працювати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 20 хвилин  

Коментарі