Місто на Тернопільщині хочуть зробити унікальним за допомогою пластикових корків (Фотофакт)

Опубліковано:
30 Січня, 2019

Зробити Збараж ексклюзивним, прикрашаючи різнокольоровими пластиковими корками з пляшок, пропонує керівник гуртка художньо-естетичного напрямку Будинку дитячо-юнацької творчості Галина Михальська. Для цього усім мешканцям пропонують приносити корки до шкіл міста та будинку творчості. Згодом їх трансформують у цікаві орнаменти, фігури, що зроблять яскравішими будівлі Збаража, – пише Терен

«Корок до корка разом збираємо, Збараж i чистимо, i прикрашаємо! Зробімо наше місто унікальним, прикрасивши його вулиці візерунками з корків. Приносьте корки з 0,5 л, 1 л, 1,5 л, 2 л, 2,5 л пластикових пляшок будь-якого кольору. Це ще й зменшить забруднення нашої екосистеми. Корки збирають по школах Збаража, також можна приносити в Будинок дитячої та юнацької творчості. Ця акція триватиме до кінця квітня», – пише Галина Михальська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пластик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: