Тернопільських школярів запрошують до 10 лютого долучатися до проекту «Збудуй своє майбутнє»

Опубліковано:
30 Січня, 2019

Тернопільських школярів запрошують долучатися до проект “Збудуй своє майбутнє”. Це проект зі сталого розвитку, який реалізовують представники організації “Вчителі за демократію і партнерство” та німецька організацієя «ChildFund Deutschland»

«Приєднатись до проекту можна до 10 лютого, заповнивши реєстраційну форму.“Якщо ваш навчальний заклад прагне позитивних змін, готовий до нових викликів і дійсно дбає про сталий розвиток й громадянську активність учнів – приєднуйтесь! Якщо у ваших учнів є ідея проекту, але бракує інструментів й підтримки для її реалізації, – приєднуйтесь”, – зазначають організатори.

Проект триватиме  до грудня 2019 року:  4 учні/учениці та один вчитель з кожної школи безоплатно візьмуть участь у 7-денному навчанні у Києві на практичних тренінгах зі сталого розвитку та соціального проектування, отримають навчально-методичні матеріали й консультування.

Шкільна команда проекту буде підготовлена до планування й успішної реалізації від А до Я власного соціального проекту зі сталого розвитку за підтримки експертів. Найкращі учнівські ідеї проектів будуть фінансово підтримані.

У серпні  учні, які добре володіють англійською мовою, матимуть можливість безоплатно взяти участь у 5-денному міжнародному освітньому таборі разом з молоддю з Польщі та Молдови.

Представники шкільних команд зможуть взяти участь у Зеленому Ярмарку в Києві за участі успішних громадських та підприємницьких ініціатив України у сфері сталого розвитку. А також презентувати результати власного проекту сталого розвитку», – повідомляють організатори проекту “Збудуй своє майбутнє” .

Детальніше про проект.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: