Фестиваль культур у Тернополі зібрав волонтерів з Європи, Африки й Азії

30.01.2019 13:43   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Понад 20 волонтерів з Європи, Єгипту, Індонезії та Китаю прибули до Тернополя на міжнародний фестиваль культур “Global Village”, що відбувся напередодні.

“Таким фестивалем хочемо зруйнувати міжкультурні та міжнаціональні стереотипи, познайомити тернопільську молодь із ровесниками з інших країн. Переконані, що це – прекрасна платформа для культурного обміну, шанс почати мислити глобально, розширити свій світогляд”, – зазначив один із організаторів фестивалю в Тернополі, представник обласного осередку громадської організації AIESEC Юрій Королишин.

За його словами, упродовж дня – в неділю – на Театральному майдані обласного центру молодь різних країн презентувала національний одяг, пісні, танці своїх держав, пише Файне місто.

Також разом із іноземними колегами студенти тернопільських вишів провели квести, виконували пісні, взяли участь у різноманітних зимових розвагах.

“Global Village” – щорічний фестиваль від міжнародної молодіжної організації AIESEC, який допомагає пізнати аспекти життя у різних куточках світу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі