Внаслідок ДТП на Тернопільщині загинув водій одного з автомобілів

Опубліковано:
30 Січня, 2019

30 січня, вранці, близько 8 години, на дорозі міжнародного значення М-19 «Доманове – Ковель -Чернівці – Тереблече» поблизу села Яблунів, Гусятинського району, Тернопільської області, трапилася дорожньо-транспортна пригода між транспортними засобами.

За попередніми даними, 26-річний водій автомобіля MERCEDES BENZ SPRINTER виїхав на зустрічну смугу для руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем DAF. Внаслідок автопригоди, керманич MERCEDES, від отриманих травм загинув на місці події.

На місце ДТП прибула слідчо-оперативна група, яка і встановлюватиме всі деталі інциденту. Екіпаж патрульної поліції забезпечує безпеку дорожнього руху під час оформлення матеріалів ДТП.

Шановні водії! Зважайте на погодні умови, дотримуйтеся Правил дорожнього руху та перед здійсненням будь-якого маневру переконайтеся у його безпечності! Будь-яка помилка на дорозі може вартувати вашого життя!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: