«Кандидувати ще раз»: Порошенко оголосив про участь у виборах

30.01.2019 10:13   Джерело: Громадське
Опубліковано : Новини Тернопілля
Чинний президент України Петро Порошенко оголосив про свою участь у президентських виборах навесні 2019 року.

Відповідну заяву Порошенко зробив на форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом» 29 січня.

«Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями українців спонукали мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду президента України», — сказав Порошенко.

У своїй півгодинній промові Порошенко зазначив, що продовжить лінію на відновлення територіальної цілісності України політико-дипломатичним шляхом, «використовуючи інструмент санкцій та механізм міжнародної місії ООН на всій території окупованого Донбасу». Він також згадав шлях України до Європейського Союзу та гасло «Геть від Москви», отримання безвізу та створення Православної церкви України.

Порошенко додав, що після своєї першої п'ятирічної каденції стартує знову «заради збереження стратегічного курсу на Європейський Союз та НАТО, курсу на перетворення України у велику успішну країну щасливих людей».

Зазначимо, що перед виступом Порошенка на форумі показали ролик, наприкінці якого йдеться, що в 2019-му «переможе або Порошенко, або Путін».

Перед початком форуму кілька людей прийшли до місця проведення форуму з плакатами «Вибачте, так а хто замовив Гандзюк?», вимагаючи розслідувати вбивство радниці міськголови Херсона Катерини Гандзюк.

Зазначимо, що Порошенко оголосив про свою участь у президентських виборах 29 січня, у день вшанування пам'яті загиблих під Крутами.

Відповідно до останніх результатів соціологічного опитування чинний президент України Петро Порошенко вийшов на другу позицію у передвиборчому рейтингу, обійшовши шоумена Володимира Зеленського. Лідером залишається очільниця партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Громадське  

Коментарі