Чоловіку, який зареєстрував найбільше рекордів у «Книзі рекордів Тернополя» сьогодні - 55 років

29.01.2019 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

У підприємця, громадського діяча та відомого рекордсмена хоростківчанина Василя Шевчука ювілей! Сьогодні йому виконується 55 років. Також у січні виконується 25 років його громадській організації "Клубу любителів зимового плавання м. Хоростків "Нептун". Василь не зраджує своєму захопленню та щодня пірнає у зимну воду. Прикладає багато зусиль разом з родиною, щоби популяризувати спорт, фізкультуру, активний рух серед молоді.

Власноруч Василь облаштував дитячий майданчик а-ля "Рошен", поставив тренажери, зроблені з підручних матеріалів. Щороку Василь проводить в теплу пору року від весни до осени спортивні змагання для дітей, молоді, учасників АТО. Його "Козацькі забави" знають по всій Україні.

Ми радіємо, що Василь любить встановлювати рекорди в Україні та у Тернополі, тішить людей демонстрацією своїх спортивних та екстримальних досягнень, адже це для когось може стати дороговказом для здорового способу життя. Долучає до пошуку цікавих власних можливостей інших.

Свої рекорди Василь присвячує своїм рідним - дружині Любові, сину Роману та доньці Тетяні. І вже є рекордсменом по встановленню рекордів Тернополя. Цікаво, що Василь, хоча має власну сторінку у фейсбуці і групу "Байканур-фест", не користується Інтернетом та ігнорує соціальні мережі, проте це не завадило йому стати справжнью зіркою фейстбуку та ю-тубу, адже ролики з новинами про рекорди та змагання хоростківчанина Василя Шевчука дивляться десятки тисяч людей.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null
null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі