У поліцію надійшло повідомлення про невідомого про те, що на одній з улиць обласного центру водій «ВАЗ 2107» порушує правила дорожнього руху. Обстеживши прилеглі території, патрульні знайшли вказаний автомобіль.

Поліцейські одразу ж запідозрили, що чоловік напідпитку. Тест алкопристрою «Драгер» лише підтверив це і показав 2,07 проміле алкоголю в крові. За уникнення відповідальності тернополянин почав пропонувати поліцейським 200 гривень. Коли йому зробили зауваження, він почав збільшувати суму, а згодом підійшов до службового авто патрульних і кинув на сидіння 600 гривень. Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу, щоб задокументувати факт правопорушення.

Тепер чоловіку доведеться відповідати не лише за те, що був з акермом у нетверезому стані, а й за те, що давав хабар. Теренополянин свою провину визнав. Йому загрожує штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п’яти років. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: