Ректор тернопільського педуніверситету представив Україну на Форумі «Європа – Україна»

Опубліковано:
28 Січня, 2019

Ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка  професор Богдан Богданович Буяк у складі української делегації брав учать у роботі  ХІІ Форуму «Європа-Україна», що пройшов у Виставковому Конгрес-Центрі, м.Жешув (Польща).

ХІІ Форум «Європа-Україна»

Це масштабний цивілізаційний форум, присвячений реформам та модернізації України в ситуації можливих змін внаслідок президентських та парламентських виборів, призначених на 2019 рік, його основна тема «Україна після 2019 року: скільки змін, скільки продовжень»

Дискусійна панель “Вища освіта”

Б.Б.Буяк – спікер дискусійної панелі “Вища освіта”

Ректор ТНПУ ім.В.Гнатюка проф.Б.Б.Буяк – до слова, єдиний з України, – був заявлений в Програмі спікером на дискусійній панелі «Вища освіта». Прийнявши запрошення до участі, Богдан Богданович представив учасникам свою доповідь на тему «Сучасні глобальні виклики вищій освіті».

   

Виступ викликав жвавий інтерес аудиторії і зацікавив презентаційними матеріалами.

ТНПУ ім.В.Гнатюка знають в Європі і світі завдяки активній освітній діяльності та довготривалому міжнародному співробітництву за двосторонніми програмами. Це приклад українського вишу, який успішно приймає сучасні виклики та реалізує свої наукові, освітні, навчальні, гуманітарні завдання на користь України і світу.

Впродовж 24-25 січня 2019 у Форумі взяли участь понад 800 учасників з Австрії, Великобританії, Ірландії, Ісландії, Іспанії, Молдови, Норвегії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Португалії, Румунії, України, Швейцарії, Балканських країн, країн Центральної Азії, Південного Кавказу, США тощо. Це представники урядів, політичного життя, дипломатії, бізнесу, органів місцевого самоврядування, установ ЄС, міжнародних організацій, аналітичних центрів та експертних кіл.

Представники Тернопільщини

На “Східному ярмарку”

В рамках Форуму «Європа-Україна» пройшов «Східний ярмарок», виставка «Eastern Fair». Працювали більше 30 дискусійних панелей, присвячених економічним, політичним та соціальним питанням.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: