Сім’я заробітчан з Тернопільщини повернулись в Україну та започаткували ферму (Відео)

Опубліковано:
27 Січня, 2019

Українська сім’я заробітчан повернулась з Італії на рідну Тернопільщину та створила фермерське господарство.

Фермерство почали з корів. Зараз у господарстві вісім голів худоби та четверо телят. Для тварин збудували корівник. Щоб започаткувати справи використали власні та кредитні кошти. А також отримали допомогу по одній з канадських програм підтримки фермерів — обладнання на 400 тис. грн.

Свою продукцію сім’я Парубочих реалізує на точці продажу за декілька кілометрів від дому. Перед відкриттям — завжди набігає черга, адже молоко і сир дешевші, ніж у магазині. Та покупці обирають продукцію не лише за це, а ще й за якість.

Що батьки зробили правильний вибір, повернувшись в Україну, діти підтверджують обраною професією: на ветеринара вже вчиться син Руслан, хоче розвивати сімейний бізнес.

Остап Парубочий розповідає, що в Італії сіно косив, траву, дерева обрізав, будував, заливав, штукатурив, плитку клав, встановлював бордюри. А його дружина, Любов, доглядала літніх людей та вела господарство.

«Мотивація, перш за все, була повернутися заради дітей, щоб діти жили в Україні, вчилися в Україні», — каже матір сімейства Любов.

В Італії чоловік та жінка були настільки завантажені роботою, що часу на спілкування з дітьми не вистачало. Тому вирішили повернутись на Батьківщину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ферма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: