На Тернопільщині оштрафували депутата обласної ради

Опубліковано:
24 Січня, 2019

За несвоєчасне повідомлення  НАЗК про суттєві зміни в майновому стані депутата Тернопільської обласної ради притягнуто до адміністративної відповідальності.

Встановлено, що одним з депутатів облради упродовж 2017-2018 років придбано 2 автомобілі  «TOYOTA RAV4» та «RENAULT MASTER» вартістю 948 та 149 тис грн. відповідно, та продано автомобіль «NISSAN QASHQAI» вартістю 150 тис гривень.  Проте, в порушення ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції»,  Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані повідомлено ним несвоєчасно стосовно придбання двох автомобілів, та не повідомлено взагалі  про відчуження «NISSAN QASHQAI».

За результатами розгляду трьох протоколів,  одним з районних  судів винесено постанову про притягнення депутата до відповідальності за скоєння правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: