У трьох районах Тернопільщини шукають кандидатів на керівні посади

24.01.2019 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У головному територіальне управлінні юстиції у Тернопільській області оголосили конкурс на заміщення трьох керівних посад. У Заліщицькому - шукають претендента на посаду начальника  райвідділу державної виконавчої служби.  

Кандидат на посаду має мати вищу освіту із ступенем магістра за спеціальністю  «Правознавство», «Міжнародне право». Він має вільно розмовляти українською мовою, мати досвід роботи на посадах державної служби категорії "Б" чи "В", або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року. Також претендент повинен мати досвід роботи у сфері права не менше двох років.

А у Шумському і Зборівському районах шукають претендентів на посади начальників Шумського та Зборівського районних відділів державної реєстрації актів цивільного стану.

Кандидат на посаду повинен мати вищу освіту зі ступенем магістра за спеціальністю «Право», «Правознавство», «Міжнародне право», вільне володіння українською мовою, досвід роботи на посадах державної служби категорії "Б" чи "В", або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року.

Посадовий оклад – 5 300 грн., вплачуватимуть також надбавку за вислугу років, надбавку за ранг державного службовця.

Документи приймають до 30 січня.

Довідки за телефоном: 52-32-52.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі