Апостол: Разом з командою МВС буду робити все, щоб президентські вибори пройшли чесно

Опубліковано:
24 Січня, 2019

Радник глави МВС Михайло Апостол наголосив на важливості недопущення фальсифікацій на виборах Президента України, які відбудуться 31 березня цього року.

«Другий день пишу пост про чесні вибори Президента України і недопущення фальсифікації. Десятий раз переписую по-новому. Хочу, щоб вийшов повністю аполітичний, хочу сказати, що разом із командою МВС буду робити все, щоб Президент виграв вибори чесно, не дивлячись яке в нього прізвище», – написав він у соцмережі.

Апостол ще раз акцентував на тому, що гідне життя у гідній країні отримають люди, які не продаватимуть свій голос на виборах.

«Нам потрібно пам’ятати, що в час, коли вирішується доля країни і нашого майбутнього, ми продаємо свій голос пройдисвітам, аферистам… вибираючи їх до влади, а на наступний день плачемо, що погано живемо. А хто запропонує нормальне, достойне життя продажним людям? Ніхто й ніколи», – зазначив радник Арсена Авакова.

Раніше повідомлялося, що Михайло Апостол разом з іншими радниками глави МВС увійшов до складу спеціальної робочої групи, створеної Міністерством внутрішніх справ для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: