Наливайченко: «Електронні вибори позитивно вплинуть ментальність людей»

Опубліковано:
24 Січня, 2019

Електронне голосування на виборах покликане полегшити життя мільйонів громадян, зекономити мільярди бюджетних коштів, тим паче, що розвинуті цивілізовані країни уже десятки років тому закріпили цей досвід та раз і назавжди забули про маніпуляції, фальсифікації, підкупи та інші махінації в день виборів.

Кожного вівторка на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходитиме програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко буде відповідати на питання, що йому ставлять в його соцмережах.

Сьогодні говоримо про електронні вибори, які є важливою частиною передвиборчої програми лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка.

Але як підготувати ментальність людей до такого голосування, до таких нововведень?

Ви запропонуйте інструментарій, а люди сприймуть його. Спрощення людині завжди краще сприймати. Це та ситуація, коли спрощуючи життя, економлячи час, не треба в чергах стояти на дільницях… Я вже не кажу, скільки грошей витрачається на друкування бюлетенів, протоколів, на транспортування, на утримання членів виборчих комісій. Це ж мільярди! А я виступаю за те, щоб один раз інвестувати в систему електронного голосування систему електронного підрахунку голосів – і на все життя залишити людям, країні в користування як ефективну, прозору і справедливу систему виборів. Погодьтеся, це як ніщо вплине і на ментальність, і головне – на ситуацію в країні.

Ви маєте можливість поставити своє запитання Валентину Наливайченко в соцмережах:

Twitter – @Nalyvai_V
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko

Повну версію програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком» ви можете переглянути.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наливайченко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: