Тернополянина з вогнепальним пораненням знайшли мертвим у власному помешканні

23.01.2019 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Чоловіка 21 січня близько 19 години знайшла в підвальному приміщенні будинку в селищі Велика Березовиця Тернопільського району його громадянська дружина. Він був метвим із вогнепальним пораненням у голову. Загиблий – 1967 року народження, займався підприємницькою діяльністю. 

На місці працювали поліцейські. Поруч із загиблим вони знайшли вогнепальну зброю – карабін "Сайга-410К", зареєстрований на загиблого, а також кулю та гільзу. Слідів проникнення в будинок чи будь-яких пошкоджень дверей та вікон оперативники не виявили, як і слідів боротьби.

Чоловік залишив передсмертну записку, в якій просить нікого не звинувачувати у власній смерті, а свій вчинок пояснює тим, що заплутався у житті. Подію у поліції кваліфікували за статтею 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство з додатковою кваліфікацією - самогубство.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі