Тернопільських водіїв попереджають про сильну небезпеку

Опубліковано:
23 Січня, 2019

Внаслідок впливу атмосферних фронтів по всій території України погіршилися погодні умови. Відтак роботи додалося комунальникам. Оскільки постійно на автошляхах утворюється ожеледиця, – пише За Збручем.

Під час складних погодних умов обережності просять не лише у водіїв, а й у пішоходів.

«Зупинити автомобіль на ожеледиці раптово неможливо, тож перед початком переходу проїзної частини впевнюйтесь, що всі автомобілі зупинились та пропускають вас. Переходьте дорогу лише на пішохідних переходах!», – повідомляє Патрульна поліція Тернопільщини.

Водіїв просять бути максимально уважними на дорогах. Обов’язково необхідно дотримуватися безпечної дистанції між транспортними засобами та не перевищувати швидкість. Оскільки під час складних погодних умов ймовірність ДТП зростає.

А тим часом комунальники просять не залишати транспортні засоби на проїжджій частині, щоб вони заважати роботі снігоприбиральної техніки! У разі потреби варто телефонувати на спецлінії: 101 чи 102.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #небезпека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: