Провідні спортсмени Чорткова отримуватимуть стипендії Чортківського міського голови (Фото)

22.01.2019 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету, котре провів міський голова Володимир Шматько.

На засіданні, зокрема, затверджено Положення про порядок призначення стипендій Чортківського міського голови за високі досягнення у галузі спорту.

Попередньо, на сесії міської ради було затверджено Програму розвитку фізичної культури і спорту у місті Чорткові на 2019-2021 роки, яка передбачає виплату стипендій та винагород провідним спортсменам-членам збірних команд області і України та їх тренерам.

Так, стипендію у розмірі 1000 грн. на місяць призначатимуть учасникам збірної команди області і України з олімпійських видів спорту та всеукраїнських змагань з неолімпійських та національних видів спорту за результатами їх виступів за рахунок коштів міського бюджету.

Наразі у Чорткові є троє спортсменів, які мають право отримувати такі стипендії.

Варто зазначити, що одноразову допомогу – 2 000 грн. – та відзнаку отримає і перший тренер, який відкрив у дитини талант до того чи іншого виду спорту, якщо він є жителем Чорткова.

Також на засіданні виконавчого комітету заслухано звіт про роботу директора Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Руслана Поліщука, схвалено Програму розвитку системи оповіщення та інформатизації цивільного захисту міста Чорткова на 2019-2022 роки, визначено місця для провадження тимчасової торгівельної діяльності на території міста у 2019 році та інше.

null
Фото: Чортківська МР
null
Фото: Чортківська МР
null
Фото: Чортківська МР
null
Фото: Чортківська МР
null
Фото: Чортківська МР
null
Фото: Чортківська МР
null
Фото: Чортківська МР

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі