Семінар з муніципального енергетичного менеджменту провели у Чорткові

Опубліковано:
22 Січня, 2019

17-18 січня у Чорткові пройшов четвертий практичний семінар з муніципального енергетичного менеджменту за проектом «Енергоефективність у громадах ІІ», який реалізується в Україні компанією «Німецьке товариство міжнародного співробітництва» (GIZ).

Захід пройшов за сприяння Чортківської міської ради.

До представників міст-партнерів проекту з Долини, Збаража, Коломиї та Чернівців з вітальним словом звернувся старший координатор проекту Володимир Перегудов, розповівши коротко про останні новини проекту та міський голова Чорткова Володимир Шматько, який підкреслив важливість теми енергоефективності, що є запорукою енергетичної незалежності міста та країни.

Європейський досвід в сучасних умовах господарювання є необхідним для міста.

Протягом першого дня учасники семінару вивчали досвід впровадження системи енергомоніторингу, його використання, звітність та можливості проведення кліматичного корегування споживання теплової енергії.

Наступного дня представники міст відвідали дошкільний навчальний заклад №8 «Ромашка», де на практиці провели експрес-енергоаудит дошкільного закладу, використовуючи набір приладів енергоменеджера, таких як люксометр, енергометр, пірометр, аналізатор викидів СО2 та інші.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #семінар, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: