Тернополяни бронюватимуть квитки у потягах в 6 разів дорожче

Опубліковано:
20 Січня, 2019

Відтепер за резерв місць у потягах на групу обійдеться тернополянам у 6 разів дорожче. ПАТ «Укрзалізниця» із 15 січня підняла ціну із 32 до 200 грн за місце. Також для дитячих груп – на 56% – до 50 грн за місце, – пише Терен.

Це пояснюють значними витратами підприємства на підтримку мережі кас групового бронювання, апарату, який обслуговує групові перевезення та на утримання додаткових вагонів.

У коментарі УНІАН директор Департаменту з організації внутрішніх та міжнародних перевезень пасажирів АТ «Укрзалізниця» Олександр Красноштан зазначив, що в основному такою послугою користуються туристичні компанії, які як суб’єкти підприємницької діяльності отримують прибуток.

Таке підвищення називають «знищувачем туризму», як і підвищення ставки туристичного збору.

– Щодо туристичного збору, то тут можна з місцевою владою домовлятись, – зазначає керівник ТІЦ у Тернополі Тарас Ковальчук. – А на УЗ впливу взагалі ніякого нема.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бронювання, #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потяг, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: