Неймовірна історія зцілення дівчинки, яку придавила 1,5-тонна стіна (Відео)

Опубліковано:
19 Січня, 2019

У Тернополі допомогли дівчинці, на яку у дитинстві впала стіна. Аліна Горенко не могла рухатись і була вся у крові. Тоді медики не знали чи виживе вона після травм, – пише Доба. 

Відомо, що сім’я Аліни родом з Чернівеччини. Випадок трапився під час будівельних робіт, коли розбирали старий будинок.

— Я лежала в реанімації і запитала маму, яка година? Вона ж мені сказала, що я вже чотири дні тут в реанімації. Батьки запитали медиків, чи є шанси, що я виживу, проте у відповідь почули: буде видно за три дні чи я буду жити, — розповідає про випадок Аліна. 

Далі батьки Аліни звертались у різні клініки, проте лікарі не давали жодних шансів на одужання. Відтак, за справу вирішили взятись в Тернопільській Університетській лікарні, пише Тернопіль 1.

Важка підготовка до операцій, кілька оперативних втручань, і результат неймовірний! Сьогодні дівчинка бігає, займається спортом, живе повноцінним життям!

З того часу пройшло вже чотири роки. Дівчина згадує нещасний випадок, як страшний сон і дякує тернопільським медикам, які врятували її життя. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зцілення, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: