Чоловіка затримали “на гарячому” під час реалізації метамфетаміну. У нього вилучили 13 фасованих пакетиків з солями, марихуану та пігулки “екстезі”, а також ваги для фасування, які знаходилися його авто на польській реєстрації. До того ж, за кермом підозрюваний їздив без документів. Із транспортного засобу порушник і здійснював торгівлю, оскільки вдома, на орендованій квартирі його чекали дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Переступає Закон чоловік не вперше. За останні роки на його рахунку порушення правил дорожнього руху, керування транспортним засобом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, незупинка на вимогу правоохоронців, їзда без документів і під час заборони сідати за кермо, торгівля наркотиками і навіть смертельне ДТП. 

Порушника засудили до 4 років позбвення волі, та це його не зупинило – він подав апеляцію та почав затягувати час. В серпні минулого року зловмисник знову попався на незаконному збуті наркотиків. Його взяли під варту з правом внесення застави в 140 тисяч гривень. Заплативши усю суму, чоловік вийшов на волю і далі почав торгувати наркотиками.

Тернополянину оголосили підозру відповідно до статті 307 частина 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно. Суд обрав йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі триста тисяч гривень.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: