Мешканець Тернопільщини у столичній лікарні вбив сусіда по палаті (Відео)

Опубліковано:
18 Січня, 2019

Зловмисник кілька разів милицею ударив по голові чоловіка, оскільки той своїми криками заважав спати. За скоєне затриманому загрожує до десяти років ув’язнення.

null

Вчора близько 6-ї години ранку до чергової частини Солом’янського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що у відділенні виявлено тіло пацієнта з ознаками насильницької смерті. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції із судово-медичним експертом.

null

Начальник Солом’янського управління поліції Павло Василенко розповів, що для встановлення остаточної причини смерті тіло потерпілого направили на судово-медичну експертизу:

«За показами свідків, пацієнт криками заважав сусідам по палаті спати. Один із пацієнтів не витримав і кілька разів вдарив милицею по голові порушника спокою. Після чого чоловік пішов відпочивати, а зранку лікарі виявили пацієнта без ознак життя».

На місці поліцейські виявили іншого учасника конфлікту та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 44-річний уродженець Тернопільської області, який не мав постійного місця проживання та ніде не працював.

«За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі», – додав Павло Василенко.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пацієнт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: