Як тернополянка дала відсіч збоченцю, що підстерігав жінок у парку

Опубліковано:
18 Січня, 2019

Тернополянка Анна Па на своїй сторінці у Facebook повідомила про те, що у тернопільських парках продовжують розгулювати збоченці, які підстерігають молодих дівчат і жінок. Вона розповіла, що особисто зустрілася з одним із них, але не розгубилася і сміливо дала негіднику  відсіч.

«Привентивний засіб  для профілактики нестандартної поведінки. Може комусь стане у пригоді.

Мала сьогодні одну несподівану зустріч, а може сподівану. В  Тернопільських парках, іноді, таке трапляється, і я вже не один раз була свідком побаченого. Але воно, якось так, забувається. І йдеш собі парком наче нічого не бачив по втоптаній  стежці нерозчищеної доріжки, думаєш ….затишно, сніг білий, людей  майже немає, свіжим повітрям дихаєш, думки приємні рахуєш.  А тут краєм ока помічаєш якісь незрозумілі рухи поміж статичних дерев.

Ага , думаєш, ну от знову якийсь проблемний вирішив задовільнитися спостерігаючи за молодими мамами з візочками……

Перше, що прийшло на думку……розвернутися і піти в другу сторону. Але  мені було не по дорозі вертатися. Я витягнула мобілку і запропонувала чоловіку фотосесію.  Чолов’яга напудився і накивав п’ятами. Напевно в повітрі вже пахне весною», – пише Анна Па.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #збочинець, #ніч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: